Το σπίτι, ο χώρος που περνάτε τον περισσότερο χρόνο και επιστρέφετε στο τέλος μιας πολύ απαιτητικής ημέρας, δε καλύπτει πλέον τις ανάγκες σας...

home renovation


Δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της αισθητικής, της λειτουργικότητας, της ποιότητας των υλικών αλλά και την εξοικονόμηση της ενέργειας, ανακαινίζουμε το χώρο σας απογειώνοντας την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που διαμένουν σε αυτό.


Η ομάδα μας, η ομάδα της Light&Ergo, αποτελούμενη απο το κατάλληλο μελετητικό και τεχνικό προσωπικό, φέρνει στην κατοικία σας, τον αέρα της άνεσης, της ζεστασιάς και της πολυτελούς διαβίωσης, όλα σύμφωνα με τις προσδοκίες του πελάτη, αποδεικνύοντας πως δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις το σπίτι των ονείρων σου!


Η μελέτη δίνεται στον πελάτη μας με τη μορφή σχεδίων και φωτορεαλιστικών απεικονίσεων, χρησιμοποιώντας την τεράστια πείρα μας στο τομέα των κατασκευών και ανακαινίσεων.

Ένας σχεδιαστής μας αναλαμβάνει να απεικονίσει το μπάνιο την κουζίνα ή το καθιστικό σας, μέσα από ένα απλό ερωτηματολόγιο, δημιουργώντας τις εικόνες που ονειρεύετσε αλλα δεν ξέρατε πως να το ζητήσετε!

Ακολουθεί η κατασκευή με υπευθυνότητα και συνέπεια από τα άριστα καταρτισμένα συνεργεία μας.

Εμπιστευτείτε τη Light&Ergo και δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά!

Ονειρέψου το σπίτι σου! - Ζήσε στο Όνειρό σου!
Dream your House - Live in your dream!!!


Η ομάδα της Light&Ergo